Slå en signal

Du behöver inte äga tekniken. Det gör vi.

Vår växellösning är 100% molnbaserad. Ni behöver alltså inte äga någon växelteknik för att den ska fungera. Vi ser till att all teknik, hårdvara, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet hela tiden håller absolut toppklass. På så sätt slipper ni själva att tänka på underhåll. Dessutom bestämmer ni helt vilka funktioner varje användare ska ha så att ni alltid kan vara säkra på att tekniken uppfyller varje medarbetares behov.

En skalbar tjänst som kan växa med era behov

Den optimala uppsättningen av en molnväxel är flexibel och behöver anpassas för att spegla företagets resa.

En molnväxel är skalbar, näst intill oändlighet. Det betyder att ni både snabbt och enkelt kan låta er företagsväxel växa i takt med ert företag. Med några knapptryck kan ni enkelt starta upp nya abonnemang och användare i vår self service-portal. Och vill ni hellre att vår support hjälper er så gör vi självklart det.

Hur fungerar det?

Hur gör vi med vår företagsväxel nu när vi ska byta kontor?

Det räcker med en internetuppkoppling på ditt företags nya adress. Har ni det så är det bara att koppla upp sig och ringa som vanligt. En flytt av telefonväxel kan inte gå smidigare.

Inga tunga hårdvaruinvesteringar

Med en fast företagsväxel så har ni den fysiska hårdvaran någonstans i lokalen. Förutom att de är skrymmande så är de även dyra att reparera och uppdatera. Med en molnbaserad växel slipper ni allt krångel med en platsbaserad växel.

Hög prestanda och driftsäkerhet

Med en molnbaserad växellösning på ert företag kan ni vara säkra på att ni alltid har den senaste versionen av tekniken. Med den senaste tekniken tillsammans noggranna backups så ser vi till att ha en upptid på 99.99%.

Helt operatörsoberoende

Vår växellösning är helt oberoende av operatör. företagsväxeln fungerar lika bra oavsett om ni väljer Telia, Telenor, Tre, Tele2 abonnemang. Skulle ni vilja byta operatör kan ni göra detta utan att behöva riva upp hela växeln.

Enkel att använda och installera

Vår växellösning är en av de mest avancerade på marknaden och samtidigt otroligt enkel att  implementera och använda. En erfaren projektledare hjälper dig från dag ett med utbildning, tips och råd som sätter både din kunders och dina kollegors upplevelse i fokus. Det spelar ingen roll om ni väljer en mobil anknytning, softphone eller bordstelefon – alla lösningar är lika användarvänliga.

Kontakt?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort för en kopp kaffe och ett förutsättningslöst möte!