Våra lösningar

Vi löser allt från telefonisystem och molntjänster till konferenslösningar och affärssystem!

Telebolaget - er kompletta teleleverantör

Vi levererar molnbaserade lösningar (mobila-/ IP-växlar) från ett flertal operatörer samt kundplacerade växlar från Mitel. Vi säljer alla modeller av mobiltelefoner. Alla våra lösningar kan kompletteras med headset från ledande headsetleverantörer. Nätverksprodukter anpassar vi efter den nätverksstuktur som krävs hos Er. Täckningsförstärkare väljer vi beroende på den yttäckning som skall förstärkas.

Tillsammans med dig tar vi fram den bästa lösningen för just dina behov.

Telefoni & Växlar

IP-telefoni, hostad telefoni, KST, molntjänster, telefonväxel, mobil växel. Begreppen är många men vi vet vad de betyder. Vi ser till att ni hittar den telefonilösning som passar ert företag bäst. Med över 30 års erfarenhet som leverantör av telefoni till små och stora företag i Sverige vågar vi påstå att vi är experter på telefonilösningar. Tillsammans med dig tar vi fram den bästa lösningen för just dina behov.

Vi ser till att all teknik, hårdvara, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet hela tiden håller absolut toppklass. På så sätt slipper ni själva att tänka på underhåll. Dessutom bestämmer ni helt vilka funktioner varje användare ska ha så att ni alltid kan vara säkra på att tekniken uppfyller varje medarbetares behov.

En molnbaserad växel innebär att ni inte behöver äga någon växelteknik för att den ska fungera. Vi ser till att all teknik, hårdvara, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet hela tiden håller absolut toppklass. På så sätt slipper ni själva att tänka på underhåll. Dessutom bestämmer ni helt vilka funktioner varje användare ska ha så att ni alltid kan vara säkra på att tekniken uppfyller varje medarbetares behov.

Molnväxlar

Konferens

Konferensrummet har genomgått en förvandling. Från enkla whiteboards till interaktiva skrivtavlor. Vilken nivå du än lägger på kontorets viktigaste mötesplatser så hjälper vi dig med smarta lösningar hela vägen. 

De flesta tillbringar minst 25 procent av arbetstiden i möten – så du har mycket att vinna på att utveckla hur du använder din mötestid. Såväl interna möten som kundmöten. Utrusta ditt konferensrum med ett fjärrstyrt system som automatiskt startar projektorn och drar ner filmduken. Imponera på dina kunder med interaktiva skrivtavlor och ett perfekt ljud utan att du ser en enda högtalare.

Med en samarbetspartner verksam inom IT-tjänster & support, nätverk, Office 365 och print så har vi möjlighet att erbjuda kundanpassade helhetslösningar inom IT. Målet är att leverera modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter ditt företags behov. Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta IT-lösningar & IT-tjänster som skulle kunna underlätta för ditt företag.

IT-tjänster & support

Affärssystem & CRM

Samla alla kunder, affärer, uppgifter, ärenden, projekt, arbetsrapporter, tidrapporter, faktureringsunderlag och otroligt mycket mer på ett och samma ställe. Ett affärssystem & CRM för att underlätta och göra allt administrativt arbete så otroligt mycket snabbare och lättare

Varför TeleBolaget?

Specialister sedan 1988

Vi har varit specialister inom telefoni & företagskommunikation sedan 1988!

Helhetslösningar

Vår affärsidé bygger på att erbjuda företag och organisationer helhetslösningar inom telekommunikation.

Selektiva & nogranna

Vi vet hur viktig telekommunikationen är för våra kunder, därför är vi ytterst selektiva och noggranna i vårt val av operatörer och samarbetspartners.

Hög servicegrad

Ni behöver inte ett flertal kontaktytor, utan det räcker med TeleBolaget. En hög servicegrad är viktigt för oss

Kvalitetspolicy

Genom ett väl uttalat kvalitetsarbete säkerställer vi att våra kunders framförda behov uppfylles med förväntat resultat.

Miljöpolicy

Vi verkar för ett långsiktigt hänsynstagande av miljön som tar hänsyn både till människan och miljön.

Kontakt?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort för en kopp kaffe och ett förutsättningslöst möte!

Saknar du bruksanvisning?

Fyll i dina uppgifter och till vilken utrustning du saknar dokumentation så skickar vi det till dig snarast!