IT-tjänster & Support

Målet är att leverera modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter ditt företags behov.

Smarta IT-lösningar & IT-tjänster

Med en samarbetspartner verksam inom IT-tjänster & support, nätverk, Office 365 och print så har vi möjlighet att erbjuda kundanpassade helhetslösningar inom IT. Målet är att leverera modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter ditt företags behov. Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta IT-lösningar & IT-tjänster som skulle kunna underlätta för ditt företag.

Nätverk

NätverkOavsett storlek på företaget så hjälper vi dig att få ett stabilt och säkert nätverk, till en så låg kostnad som möjligt.

Server

De flesta företag jobbar mot eller med en server, oavsett storlek på företaget. En server kan läggas upp på flera olika sätt, vilket utformas efter behovet hos företaget.

Molntjänster & Office 365

Vi erbjuder lösningar för diverse molntjänster, däribland möjlighet till molnbackup. Vi hjälper er gärna att gå igenom hur det går att anpassa Office 365 till just ert företag. Dessutom kan vi hjälpa er med både installation och support.

Print

Vi vet att det kan vara frustrerande när utskrifterna inte fungerar som de ska. I Print som tjänst erbjuder vi därför diverse tjänster i syfte att underlätta din utskriftsvardag.

Med ett IT-supportavtal står er verksamhet aldrig still!

Telefonsupport, fjärrsupport, rådgivning och möjlighet till jourtelefon är exempel på några delar som ingår i vårt serviceavtal. 

Planerar ni att bygga om eller på annat sätt omstrukturera kommer vi ut och gör en översyn på vad ni har och vad ni eventuellt behöver för att optimera er IT-struktur.

Felanmälan

Ni skapar en felanmälan via telefon, e-post eller via vår kundportal på hemsidan.

Ärende skapas

Vi skapar ett ärende hos oss internt och utser en IT-konsult som blir ansvarig för ärendet. Avtalskunder prioriteras alltid.

Åtgärd

IT-konsulten tar kontakt med er och löser problemet via telefon eller fjärrsupport. Skulle vi inte lyckas åtgärda problemet bokar vi en tid och skickar ut en konsult till er.

Varför TeleBolaget?

Specialister sedan 1988

Vi har varit specialister inom telefoni & företagskommunikation sedan 1988!

Helhetslösningar

Vår affärsidé bygger på att erbjuda företag och organisationer helhetslösningar inom telekommunikation.

Selektiva & nogranna

Vi vet hur viktig telekommunikationen är för våra kunder, därför är vi ytterst selektiva och noggranna i vårt val av operatörer och samarbetspartners.

Hög servicegrad

Ni behöver inte ett flertal kontaktytor, utan det räcker med TeleBolaget. En hög servicegrad är viktigt för oss

Kvalitetspolicy

Genom ett väl uttalat kvalitetsarbete säkerställer vi att våra kunders framförda behov uppfylles med förväntat resultat.

Miljöpolicy

Vi verkar för ett långsiktigt hänsynstagande av miljön som tar hänsyn både till människan och miljön.

Kontakt?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort för en kopp kaffe och ett förutsättningslöst möte!

Saknar du bruksanvisning?

Fyll i dina uppgifter och till vilken utrustning du saknar dokumentation så skickar vi det till dig snarast!